icwoerden.nl

Meubelmaker gezocht!

Ben jij die getalenteerde vakman of vakvrouw die we zoeken? Ben je klaar om je vakmanschap in te zetten voor exclusieve meubelprojecten in Woerden? Dan is deze kans iets voor jou! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het realiseren van luxe, op maat gemaakte meubels. Van perfect uitgevoerde keukens tot unieke tv-meubels en elegante badkamers, wij doen het allemaal.

Wat ga je doen?

Jij gaat bij ons de meubels assembleren zodat de projecten op locatie gemonteerd kunnen worden. Elk project is maatwerk en dat vereist nauwkeurig werken. Dat kun jij met jouw passie voor techniek. Jij gaat dus machines bedienen en met vakmanschap de meubels perfect op klantvraag maken. 

Wat bieden we?

  • Een plek in een gedreven team waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan.
  • Een goed salaris conform de CAO van de Meubelindustrie, passend bij jouw ervaring en vaardigheden. Wij waarderen jou echt goed. 
  • Alle nodige middelen, zoals professionele werkkleding en gereedschap, om je werk optimaal te kunnen uitvoeren.

Dit ben jij:

  • Een afgeronde opleiding in Meubelmaken of Machinale Houtbewerking is een pré
  • Ervaring in het maken van luxe meubels? Dan heb je bij ons een streepje voor.
  • Maken van kwalitatief hoogstaande producten heb je hoog in het vaandel staan.
  • Je werkt graag zelfstandig maar vindt het ook leuk om in teamverband te schitteren.
  • Je woont in de buurt van Woerden en bent in het bezit van een rijbewijs B.

Over ons:

Wij zijn meer dan een meubelmakerij. Gestart door twee broers, streven we naar het creëren van iets speciaals voor elke klant. Ons team van vakexperts levert keer op keer projecten af die net zo bijzonder zijn als de huizen van klanten zelf. Wij doen ons best om de klant te verrassen met kwaliteit en maatwerk. 

Heb je zin om deel uit te maken van ons creatieve en deskundige team en samen spectaculaire meubelprojecten te realiseren? Vul dan het formulier hieronder in. Laat zien wat je in huis hebt en kom ons team versterken!