icwoerden.nl

Meubelspuiter gezocht!

Ben jij die creatieve en nauwkeurige vakman of vakvrouw die we zoeken? Wil jij je specialiseren in het afwerken van exclusieve meubelprojecten in Woerden? Dan is deze kans iets voor jou! Ons bedrijf is expert in het maken van luxe, op maat gemaakte meubels, variërend van perfect afgewerkte keukens tot unieke tv-meubels en elegante badkamers.

Wat ga je doen?

Als meubelspuiter speel jij een cruciale rol in het finishing proces van onze meubels. Jij bent verantwoordelijk voor het spuiten van de meubels in de gewenste afwerking, kleur en textuur. Jouw precisie en oog voor detail zorgen ervoor dat elk project niet alleen voldoet aan de hoge standaarden van onze klanten, maar deze ook overtreft. Elk meubelstuk dat jij behandelt, wordt een pronkstuk.

Wat bieden we?

  • Een plek in een gedreven team dat trots is op wat ze doen en altijd gaat voor kwaliteit.
  • Een goed salaris conform de CAO van de Meubelindustrie, dat recht doet aan jouw ervaring en vakmanschap.
  • Alle middelen die nodig zijn om jouw werkzaamheden perfect uit te kunnen voeren, inclusief professionele verfspuiten en beschermende kleding.

Jouw kwalificaties:

  • Ervaring als meubelspuiter of in een vergelijkbare functie is een pré.
  • Een passie voor het leveren van kwalitatief hoogstaande afwerkingen.
  • Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook leuk om deel uit te maken van ons dynamische team.
  • Je woont in de omgeving van Woerden en beschikt over eigen vervoer.

Over ons: 

Gestart door twee gepassioneerde broers, zijn wij meer dan alleen een meubelmakerij. Wij streven ernaar om voor elke klant iets unieks te creëren. Ons team van vakexperts werkt nauw samen om steeds weer projecten te realiseren die net zo uniek zijn als de mensen voor wie we ze maken.

Wil jij onderdeel zijn van ons getalenteerde team en helpen spectaculaire resultaten te leveren? Laat zien wat je in huis hebt en solliciteer vandaan nog! We kijken ernaar uit om jouw vakmanschap en passie voor meubelafwerking in ons team te verwelkomen.