icwoerden.nl

Technisch Tekenaar gezocht!

Zoek je een plek waar je technische vaardigheden en creativiteit echt tot hun recht komen? Heb je ervaring met Vectorworks en passie voor het ontwerpen van exclusieve meubelstukken? Dan is deze rol in Woerden wellicht de perfecte match voor jou! Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte, luxe meubels. Van ingenieus ontworpen keukens tot unieke tv-meubels en stijlvolle badkamers, bij ons komt vakmanschap in elk design tot uitdrukking.

Wat ga je doen?

Als technisch tekenaar ben je een cruciaal onderdeel van ons ontwerpteam. Je zet concepten om in gedetailleerde 2D- en 3D-ontwerpen met behulp van Vectorworks. Je werkt nauw samen met onze ontwerpers en productieteams om technische tekeningen en productieklare ontwerpen te maken die zowel functioneel als esthetisch zijn. Jouw tekeningen worden de basis voor de uiteindelijke productie van onze luxe meubels.

Wat bieden we?

  • Een dynamische werkomgeving waar jouw technische inzichten en creatieve oplossingen gewaardeerd worden.
  • Een aantrekkelijk salaris conform de CAO van de Meubelindustrie, afgestemd op jouw ervaring en vaardigheden.
  • Professionele ontwikkelingsmogelijkheden om je vaardigheden in Vectorworks en technisch tekenen verder te verdiepen.

Jouw kwalificaties:

  • Ervaring met Vectorworks voor zowel 2D- als 3D-tekeningen.
  • Ervaring in de meubelindustrie of een vergelijkbare technische designomgeving is een pré.
  • Je bent in staat zelfstandig en in teamverband nauwkeurige en technisch perfecte ontwerpen te leveren.
  • Je woont in de buurt van Woerden en beschikt over eigen vervoer.

Over ons:

Gestart door twee ambitieuze broers, streven wij ernaar om speciale meubelstukken te creëren die perfect passen bij de wensen van onze klanten. Ons getalenteerde team zet zich in om unieke, hoogwaardige projecten te leveren waarin design en functionaliteit samenkomen.

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan als technisch tekenaar bij ons bedrijf? Laat dan je CV en motivatie achter. Wij zijn benieuwd naar je ideeën en hoe jij met jouw technische expertise ons team kunt versterken!