icwoerden.nl

Technisch-Tekenaar gezocht!

Ben jij nou een echte vakman die het beste uit zichzelf en zijn werk wil halen? Dan zijn we op zoek naar jou in Woerden als Technisch Tekenaar. Je gaat samen met je collega’s veel verschillende projecten voorbereiden in de teken-fase. Zo maak jij de tekeningen van de ruimtes waar de meubelen in komen en teken jij de meubelen op maat uit. Jij bent dus het beginpunt van een droomhuis. Laat jouw creativiteit en technische kennis dus spreken bij ons. Kortom, zorg jij ervoor dat de kwaliteit van de bovenste plank is? Solliciteer dan direct

Er is een prettige werksfeer waarbinnen alles gericht is op samenwerken. Ook willen wij een mooi product neerzetten waar iedereen trots is op het eindresultaat.

Wat levert het jou op?
Het bruto maandsalaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Alles is hier op moderne locatie geregeld om jou een zo mooi mogelijke werkplek te bieden. 

Wat breng jij ons?
Ben jij op zoek naar een baan waar je vol passie je vak mag uitoefenen. En heb je:

  • Afgeronde opleiding tot technisch tekenaar met ervaring met het programma Vectorworks. 
  • Maken van kwalitatief hoogstaande producten heb je hoog in het vaandel staan
  • Functioneert zowel zelfstandig als in teamverband goed.

Het bedrijf
Wij hebben een heel heldere en duidelijke boodschap: Wij maken complete interieurs, we houden van wat we doen en maken onze klant graag tevreden.

Heb je de motivatie om geweldige projecten te maken? Solliciteer dan snel. Wij vertellen jou graag meer.