icwoerden.nl

Meubelmaker gezocht!

Ben jij nou een echte vakman die het beste uit zichzelf en zijn werk wil halen? Dan zijn we op zoek naar jou in Woerden als Meubelmaker. Je gaat samen met je collega’s veel verschillende projecten maken. Dit kunnen nu keukens, tv kasten, badkamers of tafels op maat zijn. Kortom jij zorgt er voor dat de kwaliteit van de bovenste plank is? Solliciteer dan direct

Er is een prettige werksfeer waarbinnen alles is gericht op samen werken en een mooi product neerzetten waar iedereen trots op het eindresultaat is.

Wat levert het jou op?
De beloning van deze functie is op basis van de salarisschalen van de cao Meubelindustrie. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. Werkkleding en gereedschappen worden beschikbaar gesteld. 

Wat breng jij ons?
Ben jij op zoek naar een baan waar je vol passie je vak mag uitoefenen. En heb je

  • Afgeronde opleiding tot Meubelmaker of Machinaal houtbewerker en/of enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie in een productieomgeving
  • Maken van kwalitatief hoogstaande producten heb je hoog in het vaandel staan
  • Functioneert zowel zelfstandig als in teamverband goed.
  • Woon je in de regio Woerden. 
  • Rijbewijs B en je hebt eigen vervoer bestemd voor woon-werkverkeer

Het bedrijf
Wij hebben een heel heldere en duidelijke boodschap: Wij maken complete interieurs, we houden van wat we doen en maken onze klant graag tevreden.

Heb je de motivatie om geweldige projecten te maken? Solliciteer dan snel